M O O D I E Z Z 

S T I J L

to create a vibe is my passion

Moodiezzstijl+

Kan jij je vinden in mijn stijl? Vind je jouw producten die je te koop aanbiedt, perfect passen bij mijn sfeer? Vind je mijn manier van fotograferen bijzonder en zie je hierin  je producten zeker terug? 

Geef mij een berichtje! 

Ik vind het prachtig om samenwerkingen aan te gaan op welke manier dan ook. 
Inmiddels al een aantal samenwerkingen mogen doen en allen blijf ik nog steeds heel bijzonder vinden. Het maakt niet uit waar je je bevindt. Al is het in Australie. Het kan allemaal!

Indien je interesse hebt en wat meer wilt lezen welke samenwerkingen Moodiezzstijl op haar naam heeft staan, lees dan verder..

Nice to see you again!

Welkom op de nieuwe website van Moodiezzstijl. Zoals je wellicht al gewend bent, zal ik hier van alles delen wat te maken heeft met interieur. 

Voornamelijk de mijne, wel te verstaan ;)

Ideeën, tips, tricks maar ook gewoon leuke samenwerkingen, stylingsopdrachten, shoots zullen hier vermeld worden. Om uiteindelijk ergens in de nabije toekomst, een kleine shop er aan vast te knopen...

Shop? Ja een shop. Geen massa gedoe of spullen waar een overkill aan is. Gewoon bijzondere items uit verschillende landen waar ik zelf blij van wordt. 

Leuk? Te leuk. 

Natuurlijk.

Dus stay tuned ladies (& guys)

There is more to come 

Waar komt Moodiezzstijl vandaan?

Moodiezstijl is ontstaan uit passie. Passie voor het creëren van een sfeer in elk huis, voor elk budget, voor iedereen. Doen met de spullen die je hebt.

De naam moodiezzstijl komt voort vanuit gevoel. 'Mood' ik verander het interieur regelmatig maar wel altijd met de spullen die ik heb om een bepaalde sfeer neer te zetten wat ik op dat moment voel. Dat kan heel huiselijk zijn met veel plaids, kussens, kaarsjes. Om de week daarna alles om te gooien als het me allemaal weer teveel wordt, te druk is en ik het allemaal weer wat simpeler wil.

De stijl waar ik mij het lekkerst in voel is wat ik nu heb. Bohemian wit in combinatie met oud industriele elementen. Natuurlijke materialen, robuust, geleefd en verweerd. Met een vleugje Marokko. Dit alles in zijn pure vorm en staat.

Where industrial meets Bohemian with a touch of Marrakesh 

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer weten over samenwerken? Ik hoor graag van je!

Over mij.

Mijn naam is Mariska van der Velden en moeder van een prachtige dochter.
Sinds kort alleen verhuisd naar Moordrecht. Een klein dorpje tussen Rotterdam en Gouda.
Het is een 2 kamer huur appartementje van nog geen 50 m2 met balkon. Ondanks de kleine ruimte en klein budget, proberen we er weer iets prachtigs van te maken.
Ik zeg 'we'  want ik woon sinds kort niet meer alleen...

Kees [die knappe bengaal] en ik
wensen jullie veel leesplezier!

X