M O O D I E Z Z S T I J L 

to create a vibe is my passion

Moodiezzstijl+

Kan jij je vinden in mijn stijl? Vind je jouw producten die je te koop aanbiedt, perfect passen bij mijn sfeer? Vind je mijn manier van fotograferen bijzonder en zie je hierin  je producten zeker terug? 

Geef mij een berichtje! 

Ik vind het prachtig om samenwerkingen aan te gaan op welke manier dan ook. 
Inmiddels al een aantal samenwerkingen mogen doen en allen blijf ik nog steeds heel bijzonder vinden. Het maakt niet uit waar je je bevindt. Al is het in Australie. Het kan allemaal!

Indien je interesse hebt en wat meer wilt lezen welke samenwerkingen Moodiezzstijl op haar naam heeft staan, lees dan verder..

Inspiratie

Welkom op de nieuwe website van Moodiezzstijl. Zoals jullie wellicht gewend zijn, zal ik hier van alles delen wat te maken heeft met interieur.

Voornamelijk de mijne, wel te verstaan ;)

Ideeeen, tips, tricks maar ook alle leuke samenwerkingen, stylingsopdrachten, shoots, binnenkijkers zullen hier vermeld worden. Een vergaarbak van Moodiezzstijl waar ze allemaal mee bezig is en is geweest. 

Ooit hoop ik er een kleine shop aan vast te knopen. Een shop waar je spullen kan kopen die je bij mij ziet. Geen overload aan tierelantijntjes maar unieke mooie deco. Die op zichzelf al prachtig is.Onze waarden

Moodiezzstijl is ontstaan uit pure passie. Passie voor het creeeren van een sfeer in huis die bij je past, voor elk individu, voor elk budget. Doe met de spullen die je hebt is de key.

De naam Moodiezzstijl komt voort uit gevoel. Mijn 'mood'. Ik verander het interieur regelmatig maar wel altijd met de spullen die ik heb. Hiermee zet ik een bepaalde sfeer neer wat ik op dat moment voel. Dit kan heel huiselijk zijn met veel plaids, kussens, kaarsen. Om de week daarna alles om te gooien als ik mij weer anders voel. Het te druk is en wat meer relax wil of strakker. 

De stijl waar ik mijn toch elke keer het lekkerst in voel is bohemian wit in combinatie met oud industriele elementen. Natuurlijke materialen, robuust, geleefd en verweerd. Tegenwoordig met een vleugje Marokko. Dit alles in zijn pure vorm en staat.

Where Industrial meets Bohemian with a touch of Marocco

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer weten over samenwerken? Ik hoor graag van je!

Over mij.

Mijn naam is Mariska van der Velden en moeder van een prachtige dochter (26). 
Sinds kort alleen verhuisd naar Moordrecht. Een klein dorpje tussen Rotterdam en Gouda.
Het is een 2 kamer huur appartementje van nog geen 50 m2 met balkon. Ondanks de kleine ruimte en klein budget, proberen we er weer iets eigens van te maken. 
-x-